Nuffnang Adds

Sunday, June 30, 2013

Giveaway Jom Menang Set Bekas Ikea

Sticky Entry
{scroll bawah untuk entry terbaru}




Salam semua,

Semangat pulak rasenye aku nak join setiap GA yang bloger Fizah. Best kan.., klo menang lagi best..
Giveaway kali ni plak hadiahnye adelah set bekas makanan dari Ikea ni...Best kan?

Mesti bagi korang bekas ni biase je...Tapi bagi aku bekas ni sangat2 membantu bile nk organize makanan dlm freezer. Nampak seragam je. Cantik dan kemas di mate aku...

Alkisahnye, aku memang dalam proses mengemas freezer. Ari tu da beli set Freezer Mate keluaran Tupperware, tapi satu set je tak cukup. Nak beli banyak set, mau rabak poket laki aku. hehe..

Kemas dan teratur kan? Jom la join.....Syarat dia memang senang...Bole refer SINI.

Sebenarnya aku merupakan :-
                 - Follower blog SusunAturSioca yang ke-22
                 - Follower blog SiocaKecil yang ke-98
                 - Follower blog KedaiSioca yang ke-7




(◕‿◕✿)



X.O.X.O.
 

3 comments:

Fizah said...

accepted dear!

adianiez AIDA said...

freezer aida jarang penuh hi hi hi hi...

JunAina said...

Freezer kita kecik tenonet ja, satu set freezer mate dr tuppware dah penuh... tapi kalau dapat set baru dr IKEA ni best jugak.