Nuffnang Adds

Thursday, October 16, 2014

Salam semua,

Da lame aku tak bersiaran..Aku tak tau la ade yang rindu ke x. Banyak bende aku nak update..Banyak hutang entry ngan korang kan. Kisah peti ais kecik aku yang penuh ngan stok ebm. Kisah contract aku yang da tamat dan aku mengganggur selama sebulan ++. Kisah aku di tempat baru. Eh, banyak kisah aku nk share ni. Tak tau nak start dari mane.

Hari ni hari ke2 aku kat tempat baru. Tak de keje lagi. Tapi kne curik2 update blog sebab monitor aku yang paling besar kat sini sebab aku kan drafter. huhu. Dan workstation aku sgt tak strategik sebab sume org leh tgk monitor aku dr jauh sebab blakang aku tak de partition. Cett...

Ok, nak g jalan2 dalam ofis jap. Nak beramah mesra dengan staff kat sini.


(◕‿◕✿)


X.O.X.O

2 comments:

dira said...

amik aku masuk beb.. nak jugak jadik opizmate ko balik... ihhihiihih

Abang Bear said...

Selamat bertugas...