Nuffnang Adds

Monday, December 2, 2013

Kalo Anak Perempuan..... ~

Salam semua,

Haih, lame kan tak bersiaran..Xkire la, kat FB ke, kat Instagram ke kat wechat ke...memang aku jadi silent reader je akhir2 ni...Banyak bende nak update, tapi ntah la...tak rase mcm nak share...huhu.. Lain, memang lain mase menggandungkan Haziq dulu..Dulu, semua bende nak update. Sekarang..., diam2 je lebih baik aku rase. Semua simtom yang aku lalui mase mengandungkan Haziq dulu berbeza dengan sekarang.. Dalam otak mule la meligat....'girl kot'. Ngee

Ritu g Carefore [sekarang da tukar Aeon Big] kat Seberang Jaya. Terjumpe pulak katil dan almari ni..Alahai...sweet nye kaler die. Kalo ade anak perempuan ni.., bestnye belikan set ni letak dlm bilik die..





Kalo aku anak perempuan, aku xnak buatkan playroom, tapi aku nk buatkan bedroom yang ala2 princess gitu...Ah.., berangan sudah....  =p

Ni antare yang aku survey kat pakcik Google...hehe..Sile la cuci mate..





Cantek kan?

Kalo la anak perempuan.....best kan. Tapi kalo anak lelaki pon best jugak..Sebab nanti Haziq bole dapat kawan.. Tak la asyik nak buli aku je..grrr..


Nota kaki :- Da terase pergerakan baby dalam perut..16 weeks already..Makan pon da laju je...Huh, control2..takut terlajak berat..ngeh3..


(◕‿◕✿)
 
 
 
X.O.X.O.
  
 

7 comments:

UMIE SUE said...

TAK SABR NAK TGOK BABYYYY

SERIUS CANTIK..
KATIL N ALMARI TU

UMIE SUE said...

TAK SABR NAK TGOK BABYYYY

SERIUS CANTIK..
KATIL N ALMARI TU

Petak Bunga said...

anak perempuan kot...

Aty_Fared said...

aty pon berangan selalu ngan barang2 pink ni..heheh

humble.yat said...

hehe baru perasan header blog..smart lah...

dah berangan pinky2 ek..take care tau...:-)

lesungpipit said...

sis, stay ktne ek???

adianiez AIDA said...

dulu kala aida teringin gaks nak buat bilik anak2 dara ala2 princess gitu. but mr.asben tak setuju. dia kata, takkan selama-lama anak2 u tu kecik? nanti da besar, nak kena makeover jadi bilik dewasa plak ha ha ha...