Nuffnang Adds

Wednesday, March 13, 2013

3 Years


Sempene ari ni genap 3tahun ulang tahun perkahwinan aku n hubby, aku pon dengan gigihnye nak buat kek...Buat kek ke? silap, hias kek je..huhu. Aku beli plain cheese cake kat Tesco. Balik uma dengan gigihnye menghias.


 Ni antara bahan2 yang perlu untuk proses menghias kek..Cream cheese, butter, jem & buah pilihan.


Mcm ni la bile da di hias. Buruk kan? Hahaha...Tak pe, rupe tak penting, yang penting rase. Rase cake tu aku mmg da xrisau sebab kek tu kan beli je..haha.


Nota kaki :-  Alhamdulillah...,Semoga kekal hingga ke Jannah.Amiin.



(◕‿◕✿) 
 
 
X.O.X.O.

2 comments:

dira said...

hepi 3rd anniversary....
till jannah.. In Sya Allah

CikNaa said...

dah lame xbuat cheese cake :)