Nuffnang Adds

Thursday, March 14, 2013

Wooden Toys


Nak mintak tolong sikit kat ko..

Ko pernah tak nampak mainan ni kat mane2? aku da lame sangat nak beli y macam ni, complete sume ade..tapi xtau kat mane ade jual.


Ni 3D view..Ukuran 1'x1'


 Ni tepi..


 Ni tepi jugak..


 Ni atas..


Ni tepi jugak..Kire setiap side ade mainan yang menguji minda.


Gamba ni aku amek kat klinik. Aku siap tanya staff kat sane mane nk dapat mainan tu...Dorang pon xtau. Adey.






Macam yang Ikea punye ni, tapi nk set complet siap ngn mainan yang lain. Lagi besar, lagi bagus..

Kalo ko tau kat mane2 ade jual, pls contact aku.

Email pon bole (sitifatimahshamsuri@gmail.com) / wsap (010-4048540)

Tq ye...   =)

Nota kaki :- Cari mainan anak ngalahkan orang y ngidam. huhuhu....


(◕‿◕✿) 
 
 
 
 
X.O.X.O.

2 comments:

UMIE SUE said...

Kt gm klang byk

atfina said...

yes betol...GM klang.