Nuffnang Adds

Monday, October 7, 2013

2nd Pregnancy : 1st Trimester

Salam semua,

Aku sebenarnya rindu sangat nak membebel kat sini, walau takde orang yang bace pon...Tapi aku xmampu..aku tak mampu nak menaip selaju dulu. Idea aku pon tak mencurah2 mcm selalu.. Baru taip satu perenggan, da berlari ke toilet. Penat ok. Bile nak sambung balik, abis semua idea da berkeliaran. Haish...

Utk 1st trimester ni mmg agak lembik sikit..Penat berulang ke toilet..Penat mengeluarkan segala isi perut. Tapi kalo ikut pengalaman yang lepas, kali ini masih jauh lebih baik daripada dulu.. Belum lagi kot...Andai mabuk nye same mcm dulu, aku pasrah..


Ritu aku ade beli Ephyra kan..Feeling2 nak cun mcm Memey la..sekali dapat tau aku pregnant, kene la stop dulu..



Then skg ni aku pon kene la rajin2 kan diri minum susu..Tapi disebabkan aku xlalu susu perisa vanila tu, jadi aku beli la yang perisa oren punye...



Feeling2 minum Ephyra la konon kan, so masukkan dalam shaker Ephyra tu..Sekali bile minum seteguk, rasenye tetap tak memenuhi piawaian tekak aku. Tak sampai suku pon aku minum. 5minit lepas tu terus berlari ke toilet. Buek...Xsedap! Maafla, bukan susu tu yang tak sedap..tapi tekak aku yang tak bole terima...Terus tak usik susu tu sampai ari ni..Tunggu la mabuk darat aku ni hilang nanti aku sambung minum balik.


Nota kaki :- Percaya tak, aku update entry ni pon makan mase 4-5 hari..Gile bertangguh...


(◕‿◕✿) 
X.O.X.O.
 



2 comments:

IzZa HaDi said...

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

intandayani said...

Saya ok je minum susu ni..Preg kali ni tak tau la boleh terima tekak ke tak..setakat ni belum nak mrning sickness lagi..