Nuffnang Adds

Wednesday, October 30, 2013

Group Untuk Decoration

Salam semua,


Pssstttt....Aku nak share ni...ke korang da tau? Kat Facebook ade banyak group deco yang kite boleh join...

Aku ni memang suke join macam-macam group kat Facebook tu. Group Tupperware, group barang-barang terpakai, group menjahit dan group mendeko jugak. Walaupon kadang-kadang takde ape untuk dikongsi, tapi aku suke bace. Mencari ilmu dan cedok idea-idea orang lain..

Yang bestnye, bile join group ni..lagi-lagi group deko, kite boleh berbincang dan bertukar-tukar idea dan pendapat. Ada yang memuji, tak kurang jugak yang mengkritik..Tapi kite perlu ambil semuanya secara positif. Aku selalu nye jadi silent reader je. Ngeee...

Sini aku share link die...jom la jenjalan cuci mata, mencari idea....
- Nak Hias Rumah
- English Style Decoration Group
- Deco & Curtains
- Deco Rumah Ku Syurga Ku


Nota kaki :- Segala kerja rumah Hubby yang settle kan. Sedih bile keadaan diri terlalu 'lembik' mcm ni..  =(



(◕‿◕✿)


 
X.O.X.O.
  

5 comments:

UMIE SUE said...

tenkiu sebab share!!

Ayu Rashid said...

TQ for the info... jom terjahhhhhh!! heheehehhe...

cik hani said...

Thanks for sharing.
Anyway,semoga cpt hbs musim alahan

adianiez AIDA said...

yes. aida pun byk join group di FB. and silent reader juga. amik idea aje...

MamaDaniel said...

ooo... tak pernah tau.. nanti nak skodeng gak la.. hihi..