Nuffnang Adds

Saturday, June 29, 2013

Lapik Laci : Drawer Liner

Salam semua,


Hari ni aku nak share cara mudah dan jimat macam mane nak buat lapik laci sendiri.
Sebenarnya, aku pon follow tutorial dari SINI aje. Senang da mudah.

Mula-mula, korang cari dulu pattern yang korang berkenan. Edit gune paint. Then print A3 size.
Ni antara corak-corak yang aku da edit.



Aku gune sehelai je setiap satu drawer, jadi tak penuh la drawer tu..[Malas aku da mejelma].


Ok. Da siap..  =)



Di sebabkan aku print lebih, jadi aku buat untuk balut kotak terbuang ni.


Nota kaki :- Sume bende aku nak balut lepas ni. Yeay...



(◕‿◕✿)


X.O.X.O.

5 comments:

cikpingu said...

senang jgk kan... tq share

Fizah said...

best kan balut2 ni..sewonok tgk hasil yg cun dgn kos yg murah! =)

Miss N and Mr N said...

cantiknya patter bunga and daun tu.. da bley jadi pembalut hadiah yg eksklusif.

JaJa_NoRLiza said...

suke corak2 tu...

akak ni asal tgk idea org mula la nak tiru..
tp satu mende pon tak jadik lagi..

haih..kena push semangat sket nih...

IeRA said...

salam..

macamana nak buat ye kalau guna photoshop?