Nuffnang Adds

Thursday, July 18, 2013

Dekorasi Oren - Putih @ Tshirt King

Salam Ramadhan semua,

Bulan lepas aku g tempah t-shirt kat Tshirt King. Masuk ni da kali ke-3 department aku tempat baju kat sini. Buat kenangan, projek kan da nak abis. Hoho. Macam zaman sekolah pulak buat t-shirt bagai kan..

Sebab utama aku suka tempah baju kat sini ialah warna dalam office die. Oren-putih. Aku ni bukan suke sangat warna oren, tapi rasa macam cun sangat combo warna ni. Menyerlah dan nampak ceria. Pernah sekali aku tempah baju kat sini, service die lambat [salah staff die sebab orang baru], tapi aku still suka datang tempah kat sini jugak..Sebab aku suka...suka dengan warna office die yang ceria tu.

Cakap je tak de gamba pon tak gune kan..Hah, meh tengok sini...

Ni aku curi-curi snap time orang tu sibuk carikan design t-shirt yang aku nak. Ko nampak t-shirt kat depan tu...Yang tu wayang je konon2 nak snap gamba tshirt, padehal nak amek gamba office dorang ni. hahaha.... Pintu oren sebelah kiri kat belakang tu ade tangga untuk naik ke tingkat atas. Tingkat atas untuk printing dan simpan stok. Tapi orang awam tak di benarkan masuk. Aku tau pon sebab bile pintu tu terbukak aku curi-curi intai [panjangkan leher, kecikkan mate..hehe]. Pastu selambe je aku tanya staff dorang, 'kat tingkat atas ade ape?' Busy body kan aku? hahaha..

 Built-in cabinet. Oren-putih. Aku suke sangat...Kerusi utk staff pon warna oren.

 Cara susun kerusi pon harus selang seli...

Gula-gula  & air mineral untuk customer. Tapi sebenarnya aku nak tunjuk yang meja pon oren putih selang seli jugak..

 Masih lagi aku di kerusi yang sama. Ni sebelah kiri - bahagian contoh t-shirt.

 Sofa di bahagian menunggu. Oren jugak!

 Ni bahagian discussion.

 Pc ni dorang sediakan untuk customer cek design dan stok online. Bagus kan dorang ni...


Ni pandangan dari sofa oren tu....Dinding pon oren putih.


Sekian sajelah jelajah aku kat kedai tshirt ni. Aku pon tak tau nak panggil kedai ke, kilang ke ape..




Nota kaki :- Dira, ko kan suke warna oren. Boleh cat kat rumah ko macam ni.  =)



(◕‿◕✿) 
 
 
X.O.X.O.
 

4 comments:

dira said...

BUkan aje cat umah... aku rasa langsir pun nk buat kaler oren pasni... kabinet tu cantik la corak oren putih...
dulu aku ingat nk buat oren hitam...
macho gak.. ihihhiih

puan.mila said...

lawa laa combination oren putih..ingtkan kat telekom td :P

ellysa emran said...

beshnyer dapat office gini...ceria rasa nk wat keje! huhu

UMIE SUE said...

su suke betul klu seragam mcm ni..hihi