Nuffnang Adds

Wednesday, July 10, 2013

Ramadhan - Day #1

Salam Ramadhan semua,

Ceria ok aku pagi ni. Siap berbaju kurung lagi. Wihuu..Tumpang mood orang yang berpuasa. Bole kot kan..haha..

 
 Ni gamba mase bezday anak ex-officemate aku. Bulan September 2012.

Gemukkan aku? Sebab tu aku tak suke bergamba da sekarang. Padehal satu mase dulu aku ni pantang tengok camera. Kawan aku ni maintain je kurus. Anak da 2 ok. Tapi pinggang mcm anak dara.

Dan ni pulak gamba ari ni. Baju yang same, tudung je lain.

Dalam toilet pon jadi bergamba aku ni. Xsenonoh! Toilet ni xpakai pon, xde mangkuk. Ktorang yang staff pompuan ni jadikan bilik ni fitting room. Kot2 menyoping online, hantar address office kan. Dan2 tu jugak bukak terus try. ngihuu..


Bukan nak tayang jari jemari aku yang bulat2 tu ye...Nak tayang yang aku nmpak macam kurus sikit dalam cermin. Ni namenye cermin menipu. Hoho. Realitinya tak de pon mcm ni. =(


Nota kaki :- Harap bole turun lagi berat badan aku ni dalam tempoh berpuasa ni...


(◕‿◕✿)




X.O.X.O.

2 comments:

cik hani said...

sama-samalah kita turunkan berat badan kite di bulan ramadan ni ..hihik

di samping jaga kesihatan perut..

Fizah said...

salam ramadan dear!